Kontakt med Afdøde

Kontakt til de kære afdøde

Siden jeg var lille har jeg kunnet se og tale med folk, der er gået over på den anden side. Da jeg var barn og ung tænkte jeg, det var noget alle gjorde og lagde ikke så meget i det. Men det er ikke alle, der gør det, har jeg opdaget.

Kontakt med de kære vi har mistet kan lægge sår og give svar på nogle af de spørgsmål, der står tilbage. Nogle gange kan det at få sagt farvel måske for første gang, betyde alt for et menneskes sorgproces. At finde ud af ens kære familiemedlemmer lever videre et andet sted, kan gøre man kan leve videre med en anden ro i sindet.

Det er altid de afdøde, der bestemmer, derfor kan jeg ikke love at den du gerne vil snakke med kommer igennem. De kommer kun hvis de har en grund til det, desværre ikke fordi vi har lyst til det. Så jeg kan IKKE bede din mor, mand, eller kæreste komme og så regne med de kommer. Men jeg kan forsøge at spørge efter dem. Ofte kan jeg så få et clairvoyant svar fra dem.

Det er meget forskelligt, hvor lang tid der går, før jeg kan få kontakt med en afdød. Nogle gange kan jeg snakke med den afdøde samme dag, vedkommende er gået over på den anden side, andre gange går der år. Det kan der være flere grunde til. Det handler om, de skal være klar og have en grund til at komme.

Har du spørgsmål eller overvejelser omkring alt det med afdødekontakt er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Pris: 900 kr. for 1 time.